Després de més d’un any el Beach Tennis Internacional, ha tornat de nou a les platges de Castelldefels. El dia es va presentar ennuvolat i encara que va caure una mica de pluja al migdia no va impedir que se celebrés el torneig. Els jugadors tenien moltes ganes de tornar de nou a les pistes de platja. A causa de la gran participació, l’organització es va veure obligada a tancar les inscripcions dies abans de la data de tancament.
Els grans guanyadors del premi MVP (Jugador amb més valor) van ser Gerard Rodríguez i Ganesha Díaz, per la suma de punts obtinguts en les categories masculina, femenina i de dobles mixtes.
En els torneigs oberts, en dobles masculins Pro Gerard Rodriguez i Santi Puente van guanyar a Gerard Torres i Àlex Albors. En dobles femenins, Ganesha Diaz i Júlia Llobet van superar Mireia Blanco i Alícia Roca. En dobles mixts, Pol Filella i Ganesha Diaz van superar Tània González i Gerard Torres.
Als Dobles Masculí Advanced, Sito Minguez i Francisco Rafales van superar Salvador Díaz i Toni Guillem Garcia. Als Dobles Femení Advanced la parella catalana-marroquina Pia Sole de Catalunya i Imane Quafiki van superar la parella catalana Cristina Caseiro i Maria Ampudia. En dobles mixts Oliver Garcia i Angelina Cusumano van guanyar a Noemi de Arostegui i David Rius.
El proper torneig del Circuit Català ABTCat serà el 22 de maig al Prat de Llobregat.