Us volem informar que el circuit de Beach Tennis que venia organitzant des del 2009 l’ABTCat – Associació Beach Tennis de Catalunya, a partir d’enguany serà gestionat per la UCEC – Unió de Consells Esportius de Catalunya.
L’ABTCat després de tretze anys d’activitats de promoció, l’organització esdeveniments i la internacionalització del nostre país deixa en mans de la UCEC totes les activitats que venia realitzant. La UCEC es una Entitat que aposta activament per l’esport escolar, de lleure, l’esport popular i per l’esport per a tothom. La UCEC està arrelada a tot el país a través de quaranta-tres Consells Esportius, i que permetrà popularitzar el Beach Tennis afavorint la inclusió social.
L’Associació Beach Tennis de Catalunya deixa un gran treball realitzat havent aconseguit en reduïts recursos realitzar més de cent-vint torneigs entre ells sis Campionats Mundials, quatre Europeus, i principalment la representació del Beach Tennis català en les competicions per Nacions. ABTCat va ser la primera organització esportiva registrada a Catalunya i la resta de l’Estat que tenia com a objectiu la promoció de l’esport el Beach Tennis.
Estem segurs que aquest pas que hem dut a terme portarà una major implantació i desenvolupament del Beach Tennis de la mà de la UCEC, que també és Membre de Ple Dret de la IFBT International Beach Tennis, i que tots els torneigs realitzats a Catalunya seran puntuables per la classificació mundial.
Enguany us presentem unes millores importants en el nostre circuit, entre elles que els jugadors podran inscriure’s segon el seu nivell en les diferents categories oficials de la IFBT (Pro, Avançats, Intermedis) d’aquesta manera podran gaudir més del joc i com ja era habitual en un sistema de competició de lligueta que permet un mínim de tres partits a tots els jugadors, esperem que properament es pugui implantar també la categoria oficial de principiants i realitzar alguns torneigs específics de categoria Over.

Les inscripcions es seguiran realitzant a través de la plataforma de la ABTCat: https://www.abt.cat/inscripcions/
aquest any us demanarem també que poseu el vostre DNI o passaport a efectes de gestionar la llicència dia que inclou l’assegurança obligatòria d’accidents.

Us adjuntem el calendari actual, i us agraïm una vegada més tot el suport que ens heu donat en els darrers tretze anys.
Download calendari complet