Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges
2017 IFBT WORLD CHAMPIONSHIPS
29 juny al 2 juliol - Barcelona
Gran Premio de España
Vera - Almería
Gran Premio de España (Santi Puente i Pol Filella campions Open 1000)
Vera - Almería

La Federació Internacional de Beach Tennis dona ple suport al campionat mundial 2018 a Catalunya.

el .

2018 worldL'ABTCat busca una seu a Catalunya pel Mundial 2018. Segons ens ha manifestat la Junta de Govern de l'Associació de Beach Tennis de Catalunya, després de la negativa de l'Ajuntament de Barcelona per seguir col·laborant en el Campionat Mundial de Beach Tennis del 2018, l'ABTCat està realitzant gestions amb diverses entitats locals del país que puguin col·laborar i acollir aquest campionat.

Segons declaracions del President Joan Egea, la Federació Internacional ens ha donat tot el suport en aquest moment que viu el nostre país, i malgrat la situació incerta confia que finalment la política trobi la sortida a aquest atzucac.
No obstant confien en la capacitat esportiva de la nostra associació per l'organització del campionat mundial del 2018 i en cap moment s'han plantejat que es faci en un altre seu.
L'ABTCat espera poder tancar en els mesos vinents un acord en alguna població catalana per l'organització d'aquest esdeveniment, en cas que no es pugui arribar a aquest acord, cosa que perjudicaria especialment els jugadors catalans i d'altres llocs d'Espanya que cada any venen a Catalunya, la federació internacional compta ja amb unes candidates molt potents com poden ser Abu Dhabi i Dubai als Emirats Àrabs Units o Sao Vicente a Brasil que estan en disposició d'acollir-lo, o bé la Federació Internacional de Beach Tennis que decidiria el retorn de nou a Marina di Ravenna (Itàlia) origen d'aquest esport.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: