Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

Circuit Català de beach tennis - IFBT world ranking

el .

World championships 2017L'Associació Beach Tennis de Catalunya està posant en marxa el circuit pel 2018, entre les proves més significatives està l'organització del 28 de juny a l'1 de juliol de la 18a. Edició del Campionat Mundial, que enguany canviarà de seu i es farà a Castelldefels amb la col·laboració de la guingueta Carita Morena, Ajuntament de Castelldefels i Diputació de Barcelona.

Aquest canvi implica una millora significativa d'espai que permetrà augmentar el nombre de pistes a 15 fent així més fluida la competició.

A nivell esportiu, cal destacar que aquest any es faran tres categories Over, 30-40 i 50 en Dobles Masculí i Femení i un dobles mixt Over 40. Les categories Under per als més joves s'han passat a diumenge i això donarà més facilitat als pares per acompanyar-los.

Per a més informació del mundial:
www.beachtennis.barcelona

La resta del Circuit té previstes diverses proves que començaran el mes de maig i finalitzaran a octubre al Prat encara que la major part es concentraran principalment el mes de juliol, tortes elles estan inscrites en el calendari mundial i puntuen pel rànquing IFBT.

Moltes d'elles tindran premis de 800 euros, i el Campionat de Catalunya IFBT de 1.200 euros. Resta encara per determinar una gran prova a la ciutat de Barcelona, en la que estem treballant que podria tenir 3.000 euros en premis i estaria integrat en el circuit World Cup Tour 2018(WCT).

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: