Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
18th IFBT World Championships
Castelldefels
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Campionat de Catalunya ABTCat
Vilanova i la Geltrú
Torneig Latitud Norte
Botigues de Sitges

Circuit Català de beach tennis - IFBT world ranking

el .

World championships 2017L'Associació Beach Tennis de Catalunya està posant en marxa el circuit pel 2018, entre les proves més significatives està l'organització del 28 de juny a l'1 de juliol de la 18a. Edició del Campionat Mundial, que enguany canviarà de seu i es farà a Castelldefels amb la col·laboració de la guingueta Carita Morena, Ajuntament de Castelldefels i Diputació de Barcelona.

Aquest canvi implica una millora significativa d'espai que permetrà augmentar el nombre de pistes a 15 fent així més fluida la competició.

A nivell esportiu, cal destacar que aquest any es faran tres categories Over, 30-40 i 50 en Dobles Masculí i Femení i un dobles mixt Over 40. Les categories Under per als més joves s'han passat a diumenge i això donarà més facilitat als pares per acompanyar-los.

Per a més informació del mundial:
www.beachtennis.barcelona

La resta del Circuit té previstes diverses proves que començaran el mes de maig i finalitzaran a octubre al Prat encara que la major part es concentraran principalment el mes de juliol, tortes elles estan inscrites en el calendari mundial i puntuen pel rànquing IFBT.

Moltes d'elles tindran premis de 800 euros, i el Campionat de Catalunya IFBT de 1.200 euros. Resta encara per determinar una gran prova a la ciutat de Barcelona, en la que estem treballant que podria tenir 3.000 euros en premis i estaria integrat en el circuit World Cup Tour 2018(WCT).

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: