Expedició catalana al Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
Equip Campionat Europeu
Muravera - Sardenya
World Championships 2018
Joan Egea, Oriol Marcé, Fabio and Mateo Godio, Giandomenico Bellettini
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana
Castelldefels World Championships 2018
Squadra italiana
Jornada Escolar Consell Esport Escolar Barcelona
Platja de Mar Bella - Barcelona

La selecció catalana, campiona mundial de Beach Tennis

el .

Catalunya aconsegueix la medalla d’or davant la potent selecció d’Itàlia, campiona del món en 18 ocasions, per 2-1

catalonia 2018 1Els catalans van necessitar el partit de desempat de dobles mixtos per aconseguir el títol mundial a Castelldefels. El primer partit de dobles femení que va ser molt igualat va ser guanyat per la parella catalana; la parella masculina de dobles italiana va forçar el desempat al vèncer a la parella catalana en el segon partit. El partit de mixtes de desempat va ser molt intens i igualat que es va vèncer per 9 a 7. Catalunya, que partia com a cap de sèrie núm. 2, havia eliminat en semifinals a Luxemburg per 2 a 0 i en quarts a Bèlgica, pel mateix resultat. Els transalpins eren els grans favorits per revalidar un títol que s’han adjudicat en 18 ocasions.

Les seleccions poden estar formades per fins a 5 jugadors i 5 jugadores. El seleccionador català, Marcial Prieto, va comptar amb les jugadores Mireia Rebull, Clara Grifoll, Alejandra Jiménez i Eva Fernández; i amb els jugadors Àlex Albors, Pol Filella, Gerard Torres, Santi Puente i Robert Calvo. El tècnic els va fer jugar a tots ells en les diferents eliminatòries.

El mundial de Beach Tennis, al marge de la competició per països, també té diferents campionats oberts. Anna Salas i Eva Fernández van guanyar la medalla d’or, i Mireia Rebull i Clara Grifoll la de bronze, en la categoria de Dobles Femení Pro. Àlex Albors i Gerard Torres, d’una banda, i Pol Filella i Gael Rodríguez, de l’altra, van ser medallistes de bronze en els Dobles Masculins Pro. El subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l'Esport, Oriol Marcé, i el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, van participar en la cerimònia de lliurament de premis.

catalonia 2018 2  catalonia 2018 3 
catalonia 2018 4 
 Joan Egea - Giandomenico Bellettini - Oriol Marcé

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: