2009 - 1r.Torneig ABTCat
Platja del Somorrostro - Barcelona
2010 - Campionat Mundial
Marina di Ravenna - Itàlia
2011 - Barcelona World Cup Tour
Platja del Somorrostro - Barcelona
2011 - Barcelona World Cup Tour
Platja del Somorrostro - Barcelona
2011 - Campionat de Catalunya
Platja del Bogatell - Barcelona
2012 - Campionat Mundial
Marina di Ravenna - Itàlia
2013 - European Championships
Platja del Somorrostro - Barcelona
2014 - Festa dels Súpers
Monjuïc - Barcelona
2014 - Barcelona World Championships
Selecció Catalana, Campiona - Barcelona
2015 - Festa dels Súpers
Monjuïc - Barcelona
2016 - Curs de Formació
INEFC - Barcelona
2017 - Coppa Presidente
Faenza - Itàlia
2018 - Castelldefels World Championships 2018
Selecció Catalana - Castelldefels

Alta participació de jugadors locals al Vendrell

el .

marsalada 2018
El passat cap de setmana es va disputar el Torneig Open-2 Beach Tennis La Mar Salada a la platja de Calafell, un torneig on, com ja és habitual, va tenir una molt alta participació sobretot de jugadors no habituals del circuit i que sobretot van omplir les proves amateurs.

La prova masculina va aplegar fins a 26 parelles repartides entre les diferents categories. A la prova Pro, Claudio Petrillo, jugador italià que va formar parella amb Carlos Gunfaus i van vèncer a la parella formada per Alex Casas i Jordi Rodríguez.
La prova Amateur masculina va arrencar amb 16 parelles en la seva fase de lligueta i després de la primera eliminatoria va dividir-se en amateur plata i amateur bronze. A la final de la categoría plata van arribar tot de jovent que estreny fort en el beach tennis, Marc Filella i Pol Bistué es van imposar als germans Blau i Mar Clapés; mentre que a la categoria bronze, Gerard Marimon i Roger Solà es van imposar a la final a la parella Fernando González i Francisco Cebrian;
Simultàniament, en dobles femení Open-2, la parella Mireia Rebull i Clara Grifoll es van imposar a la parella pratenca Esther González i Xenia Cantoni.
Mentre que a la prova AMATEUR femenina, Júlia Navarro i Isabel Beltri van guanyar la final contra Laura Goñi i Paula Torres.
Aquest torneig de La Mar Salada a la Calafell sempre ens permet gaudir d'una prova infantil amb una molt alta participació on 18 nens i nenes van disputar la categoria Sub-12 on Teo Baldrich i Fran Rivera es van imposar a Guillem Casas i Ignacio Glera.

Col·laboradors:


Pro Beach Tennis Store

Topspin
XC Group

Casa Ametller

Amb el suport: