presidentUs vull donar la benvinguda al web de l’Associació Beach Tennis Catalunya i us convido a que ens conegueu a tots nosaltres i al nostre projecte.

El nostre és un projecte singular en el món del beach tennis. L’ABTCat ha estat la primera entitat al nostre país que té com a objectiu el foment, la promoció i desenvolupament de la pràctica esportiva de l’esport del beach tennis.
Cal destacar que, l’ABTcat és una entitat sense ànim de lucre. Això significa que els nostres ingresos, patrocinis i subvencions els reinvertim exclusivament pel beach tennis.

L’Associació Beach Tennis Catalunya, està afiliada a la IFBT (International Federation Beach Tennis) des del 2010 i és la representant de la federació internacional a Catalunya, això ens permet què els nostres esportistes puguin representar Catalunya en mundials i europeus.

L’Associació Beach Tennis Catalunya utilitza com a espai principal i lloc de trobada les platges de la Barceloneta a la ciutat de Barcelona. No obstant, esperem que en un futur pròxim disposem d’un local social on us poguem atendre a tots. Val a dir que les nostres aspiracions van molt més lluny ja que la nostra idea és arribar a disposar d’un espai amb pistes indoor on es pugui jugar tot l’any i que sigui el centre de formació per nous jugadors.

El beach tennis ha estat sempre considerat com un “subesport” del tennis o del pàdel, i que els seus practicants havien de ser jugadors i ex jugadors d’aquests esports. Nosaltres creiem que el beach tennis pot tenir una evolució totalment independent d’aquests esports. Una evolució esportiva cap a un esport de competició i d’alta competició centrada, sobretot en la formació de joves practicants amb una tècnica i tàctica nova d’entrenament, que sigui específica per la tipologia d’aquest esport i per les característiques de la superfície on es practica.

Amb aquest web, a més, us volem oferir una eina de comunicació que pugui ser de referència a Catalunya, amb la més amplia informació i un lloc de participació.

Rebeu la més cordial salutació.

Joan Egea
President ABTCat