Classificació actualitzada a 1 d’agost

Alex Albors, primer lloc de la classificació masculina per average, Gemma Egea i Laura Herrero en primer lloc de la femenina i Gemma Egea en mixtes.
classificació

La darrera actualització a portat a aplicar la normativa de classificació, on només es compten a efectes de classificació les vuit millors proves en els darrers dotze mesos. La bona actuació de l’Àlex Albors en el campionat europeu la portat al primer llos de la classificació, seguits de Martí Magriñá i de Jorge Herrero que cal destacar que han estat els dos únics en masculí que han participat en totes les proves del circuit.

En femení la Gemma Egea es la única que que també han participat en totes les proves dels darrers dotze mesos i la Laura Herrero, es mantenen empatades en el número 1, també en aplicació de l’average, seguida de l’Alba Gamell. En mixtes Gemma Egea conserva la primera posició, seguida del seu company habitual Martí Magriñá.
 

Classificació General

Categoria Masculina

Categoria Femenina

Categoria Mixtes

actualitzada a 01/08/2011

 

2011-08-16T20:09:31+00:0016 Agost 2011|
Ús de cookies
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies segueixi el següent enllaç per Més informació
Ok