final nacionsLa selecció italiana ha superat a Bielorúsia en una final molt ajustada. Els Bielorusos, federats aquest any, han estat la sorpresa del Mundial. Aquesta és
la primera competició internacional que juguen dins la Federació Internacional de Beach Tennis (IFBT). A la final masculina han guanyat 9-4 contra Itàlia. En femení, en canvi, les italianes han estat les guanyadores. En el partit de desempat Mixtes, la parella formada per Stefano Casadei i Stefania Carsetti han superat als bielorussos Eduard Biaskosty i Volha Predushanka per 9-7. Portugal i EUA han ocupat la tercera plaça de la Competició per Nacions. En aquesta edició del Campionat Mundial, Catalunya no ha passat de quarts i no revalida el títol aconseguit l’any passat.

Els jugadors catalans Gerard Rodriguez i Gerard Torres s’han endut la medalla d’or en la Final de Dobles Masculí Pro. Han guanyat 9-4 contra els Italians Marco Mazzotti i Marco Scudelari.

En la categoria Dobles Femení Pro, Marisa Mora (EUA) i Magalí Garnier (França) han superat a les italianes Giada Seganti i Giorgia Marinelli per 9-4.
L’entrega de premis ha comptat amb la presència de les autoritats Santi Siquier, representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Xavier Codony, regidor d’esports per l’Ajuntament de Sant Andreu, Joan Egea, President de l’ABTCat i Vice President de la IFBT i Giandomenico Bellettini, President de la IFBT. Pel que fa als jugadors catalans, han aconseguit medalla d’or en les categories Dobles Masculí Pro i Dobles Mixtes Pro.
Totes les proves d’aquest Mundial IFBT Beach Tennis Barcelona 2015 s’han caracteritzat per demostrar fair play entre tots els participants i seleccions.
L’èxit de participació i la bona organització permet que els jugadors tornin a casa amb bon sabor de boca. És el segon Mundial que organitza l’Associació Beach Tennis Catalunya (ABTCat) a la capital catalana, Barcelona.

Resultats diumenge

Dobles Masculí Pro:
1 – Gerard Torres / Gerard Rodriguez
2 – Marco Scudellari / Marco Mazzotti
3 – Carlos Rivera / Marc Bonfigli i Rick Simeon / Domenico Mazzotti

Dobles Femení Pro:
1 – Marisa Mora / Magalí Garnier
2 – Giada Seganti / Georgia Marinelli
3 – Serena Barollcini / Stefania Carsetti i Maria Di Stolfo / Daniela Fosschini

Campionat per Nacions:
1 – Itàlia
2 – Bielorúsia
3 – Estats Units i Portugal