Beach Tennis de la mà de l’ABTCat a la Festa dels Súpers

festa supersL’Anella Olímpica de Montjuïc acull aquest cap de setmana (17 i 18 d’octubre) la tradicional Festa dels Súpers. Milers de famílies tindràn l’oportunitat de participar en diferents activitats i provar alguns esports, com el Beach Tennis. Jugadors de l’Associació Beach Tennis Catalunya (ABTCat) estaràn presents per ensenyar als més petits què significa el beach tennis. Tots els nens que vulguin podràn agafar una raqueta i sentir-se jugadors d’aquest esport en creixement, amb una gran acollida a les platges catalanes.

L’ABTCat posarà a disposició de tots els assistens la primera pista inflable de Beach Tennis en tot el món. Inaugurada ja en algunes activitats de caràcter local, aquest any s’estrena en aquesta gran festa multitudinària. La pista de l’ABTCat estarà ubicada al costat de la Torre Calatrava, stand núm. 53, juntament amb les diferents entitats que acull la Plataforma Proseleccions Catalanes.

inflable

Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats pels més petits, com un rocòdrom de la FEEC o uns inflables per a practicar el Pitch&Putt. Tot plegat estarà obert al públic dissabte de 10:00h a 19:00h i diumenge de 10:00h a 18:00h.

2015-10-14T13:27:56+00:0014 Octubre 2015|
Ús de cookies
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies segueixi el següent enllaç per Més informació
Ok