El Campionat d’Europa i la seva seu a Sardenya es va consolidant; aquest esdeveniment es disputarà a Muravera (Sardenya) del 14 al 16 de setembre que aquest any tindrà un espectacular creixement pel nombre de les delegacions que participen així com pel gran nombre de jugadors que aquestes delegacions porten.

A part dels amfitrions de Sardenya i de la Itàlia peninsular cal destacar la gran participació catalana amb vint-i-dos esportistes, Polònia amb dotze, Lituània amb vuit, així com delegacions d’Estònia, Rússia, Alemanya, Noruega, Àustria i Hongria entre d’altres, que participaran en les diferents proves obertes així com el torneig per Nacions.
L’obertura de federacions en tots aquests països en els darrers mesos ha donat aquesta alta participació d’enguany. En els mesos vinents es veurà també un increment de tornejos en el calendari mundial.
A aquests èxits a Europa hem de sumar la gran expansió que IFBT està duent a Amèrica. Va ser a finals de l’any passat que es van obrir federacions a Amèrica del Sud, Centre i Nord. Es va començar aquesta expansió, primer a Brasil, on es va fer el centre coordinador de Sud Amèrica (IFBT South America), Xile, Argentina, Perú, Uruguai, República Dominicana i Veneçuela. A Nord Amèrica es van obrir delegacions a Nova York i el Canadà, que completen un ampli mapa als Estats Units amb Florida, Califòrnia i Saint Louis.
IFBT també està present des de fa anys a Puerto Rico i Mèxic.
La Confederació Brasilera de Beach Tennis va organitzar amb èxit el primer Campionat Panamericà i properament a Xile organitzaran la Copa de les Cinc Nacions de Sud Amèrica.