El passat cap de setmana es va disputar el Torneig Open-1 Latitud Norte del Circuit de Beach Tennis Català ABTCat, amb una participació de molt nivell en totes les proves.
A la prova de Dobles Masculí Open-1 Gerard Torres i Gerard Rodríguez van vèncer a Pol Filella i Santi Puente.

Simultàniament, en Dobles Femení Open-1, Alejandra Porteiro i Ganesha Diaz van guanyar a la parella Clara Grifoll i Tània Gonzàlez.
En categoria amateur els campions de Dobles Masculí van ser Dario Gauna i Emmanuel Sorroche que van superar a Laurent Vito i Sito Minguez; mentre que Silvia Muñoz i Barbara Merlini van guanyar la final femenina amateur a Esther Gonzalez i Xenia Cantoni.
Ara tindrem unes setmanes de descans per poder tornar amb comoditat a la feina, però tot i que el juliol i l’agost han passat, el beach tennis no s’atura.
El pròxim 6 d’Octubre es disputarà la darrera prova del Circuit de Beach Tennis Català ABTCat al Prat de Llobregat i el darrer cap de setmana d’Octubre el World Cup Tour arriba a Barcelona amb molts premis per tothom. No deixeu de visitar el nostre web i estigueu atents a les xarxes socials.