El Secretari General de l’Esport Gerard Figueras s’ha reunit amb les jugadores i jugadors de la selecció catalana que van aconseguir aquest estiu a Castelldefels el tercer títol mundial de la seva història.
El Secretari ha felicitat a cadascun dels esportistes el dia abans que marxin a Sardenya per participar en el Campionat Europeu.

Figueras ha lliurat un obsequi pel seu èxit en el campionat, i ha rebut de mans del President Joan Egea i del seleccionador Marcial Prieto una foto signada pels esportistes i la samarreta de la selecció.
El president Egea ha explicat que des de la fundació de l’Associació l’any 2009 sempre ha estat present en tots els campionats mundials, l’Alex Albors únic jugador que ha jugat els tres mundials guanyats per Catalunya, ha presentat a tots els jugadors i ha agraït “l’oportunitat” que els ofereix la selecció catalana de participar en tornejos de caràcter internacional.
Finalment Gerard Figueras ha assegurat que aquest mundial suposa un estímul per “fer créixer el beach tennis català” i ha destacat la importància de poder “competir amb els millors explicant qui sou”. En aquest sentit, ha recordat que Catalunya té un gran potencial esportiu en moltes disciplines però que la gran majoria d’esportistes no es poden expressar com són: “Sou uns dels pocs afortunats que heu pogut ser campions del món sense filtres”.
La selecció campiona, amb Marcial Prieto com a seleccionador, va estar formada per les jugadores Mireia Rebull, Clara Grifoll, Alejandra Jiménez i Eva Fernández, i els jugadors Àlex Albors, Pol Filella, Gerard Torres, Santi Puente i Robert Calvo. A banda de la competició per nacions, la representació catalana va obtenir altres èxits: Anna Salas i Eva Fernández van guanyar la medalla d’or, i Mireia Rebull i Clara Grifoll, la de bronze, en la categoria de Dobles Femení Pro, mentre que Àlex Albors i Gerard Torres, d’una banda, i Pol Filella i Gael Rodríguez, de l’altra, van assolir el bronze en els Dobles Masculins Pro. Durant l’acte, també s’ha fet un homenatge a l’equip campió del món del 2014, del qual ha assistit Tània González.

Fotos: Jordi Estruch/SGE