El passat cap de setmana l’ABTCat ha ofert un nou curs de formació d’Instructor IFBT, el curs ha estat dirigit per Antonio Ridao Màster Trainer de la IFBT, el curs es va realitzar a les instal·lacions del Centre Municipal de Vela del Prat de Llobregat, en col·laboració amb Beach Tennis Prat. Antonio Ridao, llicenciat en INEF, professor d’educació física, professor de tennis, docent de IFBT (Màster Trainer), i exjugador d’alta competició de beach tennis va ser el ponent d’aquest curs on han participat jugadors i dirigents dels clubs del Prat i Badalona.

Després d’una formació teòrica i pràctica, tots van rebre el certificat d’instructor emès per la IFBT (Federació Internacional de Beach Tennis).
Cal destacar el gran poder de comunicació de l’Antonio Ridao un dels pioners del beach tennis espanyol, que des del 2011 ja havia recollit i estudiat l’execució de tots els cops de beach tennis.
Aquest curs habitual des de fa anys, es va impartir per primer cop a Catalunya l’any 2014 al CAR de Sant Cugat amb participació d’alumnes catalans i d’altres provinents de diverses ciutats de l’Estat. Des de llavors s’ha impartit seguint les peticions en altres ciutats espanyoles.