El complex esportiu de la Mar Bella a Barcelona ha estat el lloc on s’ha organitzat la jornada de formació de professorat d’Educació Física de les escoles inscrites en les Jornades L’Esport Fa Escola!.
L’Associació Beach Tennis de Catalunya per tercer any ha rebut l’encàrrec del Consell d’Esports Escolar de Barcelona d’organitzar el programa de beach tennis.

L’ABTCat organitza la formació del professorat i les jornades que es realitzaran durant la temporada. L’èxit de les anteriors temporades ha fet incrementar el nombre d’escoles interessades i que ha deixat més de 1400 nens i nenes en llista d’espera.
La jornada de formació ha estat realitzada per la Clara Grifoll, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC- Barcelona), amb una àmplia experiència i formació en l’àmbit de l’esport. Coneixedora del beach tennis com a jugadora amb experiència en competicions internacionals.
La jornada s’ha desenvolupat en l’aula donat a conèixer la metodologia i en les pistes per realitzar els diversos exercicis desenvolupats en la Unitat de Programació que serveix de base per les escoles.