Per tercer curs consecutiu que l’Associació Beach Tennis Catalunya ha rebut l’encàrrec del Consell d’Esport Escolar de Barcelona CEEB per organitzar el programa de beach tennis. La jornada escolar ha comptat amb la participació d’uns 220 nens i nenes de cinquè de primària i segon d’ESO, que a través del Consell van participar el passat 13 de desembre, en la primera jornada de promoció del beach tennis del curs a la platja de la Mar Bella.

Els professors d’Educació Física de les escoles Antoni Brusi, Decroly, Eduard Marquina, Antaviana i Sant Ferran van rebre el mes d’octubre una sessió de formació per part de la Clara Grifoll de l’ABTCat, que ajudats amb la unitat de programació i el material didàctic ha permès que poguessin ensenyar els coneixements bàsics del beach tennis a les seves escoles finalitzant aquesta programació amb la jornada escolar a la platja.
Per part de l’ABTCat la jornada ha comptat amb la col·laboració de Marcial, Santi, Jordi i Armand.
La pròxima jornada escolar a la platja, tindrà lloc el pròxim mes de març amb noves escoles i instituts.