La jornada escolar ha comptat amb la participació d’uns 200 nens i nenes de cinquè de primària i segon d’ESO, que a través del Consell D’esport Escolar de Barcelona (CEEB) han participat en la segona jornada escolar de promoció del beach tennis del curs 18/19 a la platja de la Mar Bella.
Els professors d’Educació Física de les escoles Gravi, Josep Tous, Verdaguer i Trinitat Nova van rebre el mes d’octubre una sessió de formació per part de la Clara Grifoll de l’ABTCat, que ajudats amb la unitat de programació i el material didàctic ha permès que poguessin ensenyar els coneixements bàsics del beach tennis en l’àmbit escolar, finalitzant aquesta programació amb la jornada escolar a la platja.
La jornada ha comptat amb la col·laboració de Marcial Prieto, Pol Filella, Jordi Salvañá i Joan Parera.
Aquest és el tercer curs consecutiu que l’Associació Beach Tennis Catalunya rep l’encàrrec del Consell d’Esport Escolar de Barcelona d’organitzar el programa de beach tennis.
La pròxima jornada escolar a la platja, tindrà lloc el pròxim mes de maig amb noves escoles i instituts.