L’ABTCat va organitzar el passat dijous 14 de març, una activitat de promoció del Beach Tennis a la platja de Bogatell per a l’Instituto Italiano Statale de Barcelona. Uns 50 alumnes juntament amb 4 professors van descobrir el beach tennis de la mà de l’ABTCat.
Prèviament vam realitzar préstec de pales i pilotes durant 2 mesos perquè junt amb la unitat didàctica poguessin treballar aquesta modalitat a les seves hores d’educació física. També vam visitar el centre per ajudar a realitzar alguna sessió d’aquest treball previ amb els recursos i espais de l’escola.
El dijous 28 de març aquest institut repetirà activitat amb altres 2 cursos més, us esperem a la sorra.
Aquesta activitat forma part de les que habitualment va fent l’ABTCat a la ciutat de Barcelona així com en altres poblacions catalanes. Si el vostre centre educatiu, associació o casal d’estiu vol viure aquesta experiència, contacteu amb nosaltres.