20170725221247 621c80d8 meLa setmana vinent arrenca el Circuit ABTCat de Beach Tennis, que enguany celebra el seu 10è aniversari. La primera prova es disputarà al xiringuito Ancla de Castelldefels el pròxim 5 de Maig i ja poder fer les inscripcions al nostre lloc web, no espereu més.
Aquesta temporada iniciem abans perquè augmenta el nombre de proves però sobretot perquè tenim ànsia de retrobar-nos amb tots vosaltres a la sorra.
El calendari consta de diferents proves que seran puntuables pel rànquing ABTCat, i també pel rànquing internacional IFBT. Les proves OPEN-1 del calendari disposaran de premi en metàl·lic en la categoria PRO i material esportiu per la categoria Amateur en les proves de dobles masculí i femení. A més tots els campions i finalistes de totes les proves i categories tindran una entrada gratuïta al parc aquàtic Aqualeon de la Costa Daurada.
Tots els participants gaudiran d’una motxilla Welcome Pack que entre altres detalls tindrà un 2×1 a Aqualeon.
Com a novetat d’aquesta temporada i a causa del volum de nouvinguts que proven el beach tennis, l’ABTCat ha decidit que el campió masculí i femení AMATEUR d’una prova del circuit, a la següent inscripció haurà de participar en categoria PRO, després de provar experiència en següent nivell, podrà tornar a escollir entre PRO i Amateur. Creiem que és una manera que els amateurs campions provin de fer el pas a la següent categoria i així els nouvinguts també disposin d’oportunitats a la prova Amateur.
Recordem que per jugar, caldrà estar en disposició de la llicència esportiva de l’ABTCat, ja sigui la de temporada com la diària. La de temporada la pots demanar clicant la pestanya de Llicències al nostre lloc web. Les llicències de dia no cal demanar-les, es cobren el dia del torneig.