El passat diumenge dia 5 de maig, i dia de la mare, es va disputar el primer torneig del nou circuit de Beach Tennis ABTCat 2019, el Torneig OPEN-1 al chiringuito Ancla. Amb una participació de fins a 60 parelles on va predominar un destacable bon ambient degut al retrobament de molts jugadors i jugadores després de l’hivern.
Primer es van disputar les proves masculina i femenina mentre que a la tarda, es va disputar la prova mixta. A la prova masculina open-1 Gerard Torres i Víctor Martínez van vèncer a Pol Filella i Santi Puente.
Simultàniament, en dobles femení open-1, Mireia Rebull i Clara Grifoll van guanyar a Marta Serrano i Ganhesa Diaz.
En les mateixes proves però en la categoria amateur els campions van ser Dario Gauna i Amadeu Corbi que van superar a Ivan Conde i Kiko Romano a la prova masculina; mentre que les joves Carlota Duran i Ingrid Vila van guanyar la final femenina amateur a la parella pratenca Esther Gonzalez i Anna Mañas.
A la tarda es va jugar la prova mixta amateur on Federico Buffagni i Cecilia Ambi s’enduien la final davant de Carlos Ureña i Maria Ampudia.
El proper torneig del Circuit de Beach Tennis ABT Cat es desplaça al Prat de Llobregat on Beach Tennis Prat organitza la 4a edició del seu Torneig Beach Tennis Inici d’Estiu al Prat. Esperem tornar a veure molts bons partits.