Durant el matí de diumenge 19 de Maig es va disputar el Cros Escolar d’El Vendrell, una prova amb diverses sortides segons categories d’edats que va ocupar tot el matí, i on els atletes que ja havien realitzat les seves curses o esperaven el seu torn de sortida van poder gaudir del Beach Tennis en 2 pistes dinamitzades per tècnics de l’ABTCat.
Molts d’aquests infants han descobert el Beach Tennis a les seves escoles gràcies a la formació al professorat d’Educació Física que es va fer a la zona a l’inici de curs i ara els nens i les nenes ho han pogut gaudir a la sorra.
De ben segur que voldran repetir quan ens trobin aquest estiu a les platges del Baix Penedès. Totes aquestes iniciatives han reeixit gràcies a la col·laboració entre l’ABTCat i la UCEC Unió dels Consells Esportius de Catalunya.