El passat diumenge dia 9 de juny, es va disputar el Torneig OPEN-1 al xiringuito Latitud Norte. Amb una participació de 54 parelles.
Primer es van disputar les proves masculina i femenina mentre que a la tarda, es va disputar la prova mixta. A la prova masculina open-1, el català Gerard Rodríguez, junt amb Regis Courtois de França van vèncer a la parella formada pel també francès Nicolas Gianotti i l’italià Fabio Godio en una final molt internacional.
Simultàniament, en dobles femení Open-1, Mireia Rebull s’enduia la seva tercera prova de les tres ja disputades d’aquest Circuit 2019 i jugant amb tres parelles diferents, aquest cop al costat de Ganhesa Diaz que van vèncer Macarena Robledo i Inga Horstmann.
En les mateixes proves però en la categoria amateur els campions van ser Marc Filella i Víctor Duran que van superar a Oliver Garcia i Jordi Vega a la prova masculina. Una final juvenil que ens fa veure que el jovent puja estrenyent fort; mentre que Sílvia Muñoz i Sandra Clavel van guanyar la final femenina amateur a la parella Ivonne Sastre i Fabiola Santana.
A la tarda es va jugar la prova mixta amateur on Fabiola Santana repetia final junt amb Carlo Soavi i s’imposaven sobre Marcial Prieto i Adriana Pascu.
El proper torneig del Circuit de Beach Tennis ABT Cat torna al Xiringuito Ancla. Esperem tornar a veure molts bons partits. Us recordem que ja estan obertes les inscripcions pels Campionat Mundial i el torneig del xiringuiito Ancla.