Aquest juny s’ha incorporat a l’Associació Beach Tennis Catalunya la Marina Julman que serà la nova responsable de l’àrea de Comunicació.Entre les seves tasques està la comunicació externa als Mitjans, i la potenciació de les xarxes socials.
Apassionada per l’esport, el Beach Tennis li ha tornat a aportar ”la sal de la vida”. Els seus estudis en cinema i fotografia la traslladen aquest estiu del ”set” a la sorra, per viure en directe els extraordinaris esdeveniments programats per aquesta temporada.
La seva primera parada serà el Campionat Mundial que es disputarà a Castelldefels els dies 27, 28, 29 i 30 de juny.
Amb passió i moltes ganes de treballar, espera contagiar-se de la millor filosofia que un esport pot tenir: la del sentit de germanor, respecte i compromís, amb tu mateix i amb els altres.