Tot ja està a punt pel campionat mundial d’enguany a Castelldefels. L’Associació Beach Tennis de Catalunya per sisè any consecutiu organitza a Catalunya la 19a edició del Campionat mundial de beach tennis.
Un any darrere l’altre la IFBT s’ha anat consolidant com una federació d’esport per tothom i això fa que cada vegada més els nostres participants són esportistes amateurs que vénen a gaudir del beach tennis, participant en la gran quantitat de proves que el campionat ofereix.
Aquest any tenim una gran participació d’esportistes de Brasil, Letònia, Alemanya, Lituània, Polònia, Itàlia, Sardenya, Bèlgica, Hongria, Estats Units, Canadà, Veneçuela, Regne Unit, Romania, i com a gran novetat la participació d’un equip d’Euskadi. El total de parelles inscrites superarà el nombre de 315 que participaran en les diverses proves del campionat.
El punt final del torneig és el torneig per Nacions, on equips de les diferents nacions participants s’enfronten entre elles. L’equip de l’ABT Catalunya va ser el campió mundial de la passada edició, enguany sota la direcció del nostre tècnic Marcial Prieto ha format els dos equips que participaran enguany defensant el nostre pavelló.
Els equips estan formats per Mireia Rebull, Clara Grifoll, Tània González, Pol Filella, Gerard Torres, Santi Puente, Marta Serrano, Maca Robledo, Adriana Pascu, Àlex Moya, Ivan Conde, Albert Becerra.