Més de 30 esportistes habituals del Circuit ABTCat de tots els nivells; des d’integrants de l’equip ABT Catalunya que es van proclamar campions per Nacions de l’IFBT International Beach Tennis World Championships passant per integrants de diferents clubs i jugadors independents, van realitzar una sortida conjunta des de Barcelona en autocar cap a Sant Carles de la Ràpita.
L’ABTCat va organitzar per la petició de la Unió de Consells Esportius i de la CSIT  (Conferation Sportive Internationale Travailliste e Amateur),  una activitat de promoció de beach tennis dins el marc dels CSIT World Sports Games que enguany es disputaven a Tortosa. Aquest esdeveniment és una competició esportiva basada en la idea de l’Olimpíada popular obrera internacional que l’any 1936 havia d’organitzar les Olimpíades Populars a Barcelona i que per motiu del cop d’estat franquista no es va poder celebrar. El moviment de l’esport popular del qual la IFBT i l’ABTCat comparteixen, és vasa en l’esport celebrat en un entorn de tolerància, respecte i sostenibilitat. Un festival que reuneix amics esportius de tot el món de l’esport popular i amateur.
Durant la trobada, organitzadors i directius del “CSIT” van apropar-se a veure i provar el beach tennis. Durant la jornada també van participar diferents membres de la UCEC i de diferents Consells Esportius de Catalunya. De ben segur que la pròxima edició dels World Sports Games el beach tennis serà esport oficial i els  jugadors de l’ABTCat podran desfilar a Zagreb sota els Consells Esportius de Catalunya en un gran esdeveniment que mou uns quants milers d’esportistes de tots els continents.