El passat diumenge dia 28 de juliol, es va disputar el Torneig OPEN-2 al xiringuito Tibu-Ron
La final femenina va ser disputada per Núria Rovira i Mònica Caro, jugadores habituals de pàdel, contra Anastasia Salangi i Alejandra Jiménez, amb victòria de les primeres per un ajustat 9-7 després que a la fase de lliguetes Alejandra i Anastasia es dugessin el partit amb un contundent resultat. Núria i Mònica van adaptar-se a un terreny nou per elles, i van ser les guanyadores d’aquesta prova femenina Pro al Tibu-Ron.
A la prova masculina els campions van ser Salva Díaz, que repetia victòria després de l’anterior setmana i Dario Gauna superant a Borja Trujillo i Cristian Ruiz que també van ser finalistes l’anterior setmana.
Com és habitual cal destacar la gran implicació del xiringuito que prepara una zona de joc equipada amb carpa i música.
El proper torneig del Circuit de Beach Tennis ABT Cat es desplaça a la Platja del Sanatori al Vendrell, un torneig Open-2 amb cabuda per a tots els nivells que tindrà una gran participació dels estiuejants de la zona. Ens veiem a la sorra.