El passat cap de setmana es va disputar el Torneig OPEN-2 Beach Tennis La Mar Salada a la platja de Calafell, un torneig on, com ja és habitual, va tenir una molt alta participació de gent de la zona, de jugadors no habituals del circuit i que sobretot van omplir les proves amateurs.
La participació masculina va aplegar fins a 27 parelles repartides entre les diferents categories. A la prova de Dobles Masculí Pro, la parella local Oscar Rivera i David Clapés van vèncer a la parella composta pel jove Marc Filella i Marcial Prieto, en un renyit partit que es va decidir al desempat després d’arribar al 8-8.
En Dobles Femení Pro, la parella Ivet Escamilla i Mari Carmona es van imposar a Georgina Lopez i Ana Salas.
La prova de Dobles Masculí Amateur estava composta per 21 parelles en la seva fase de lligueta que després de la primera eliminatòria va dividir-se en amateur plata i amateur bronze. A la fase final de la categoria plata van arribar els jugadors habituals del circuit ABTCat, Marc Segués i Borja Trujillo van vèncer a Isaac Giménez i Angel Rodríguez; mentre que en la categoria bronze, Albert Brugués i Yorgos Dianis s’imposaven a la final a Natalia Cebrian i Francisco Cebrian.
Aquest torneig de La Mar Salada a la Calafell sempre ens permet gaudir d’una prova infantil amb una molt alta participació on 16 nens i nenes van disputar la categoria sub-12 on Iñigo Mayayo i Javier Rodríguez es van imposar a Marcos Cebrian i Jaime Rodríguez.