El passat dissabte dia 24 d’agost, es va disputar a la platja de Torre Valentina a Calonge i Sant Antoni, la primera edició de la Copa Beach Tennis Catalunya, dins dels actes de celebració del 10è aniversari de la Entitat. Amb una participació de gairebé 130 esportistes on va predominar el bon ambient i la joventut dels participants.
Al matí es van disputar els dobles masculí i femení Pro i Amateur fins a les semifinals, i a la tarda es va disputar els dobles Mixtos Pro i Amateur i la categoria Sots-13 i les finals de dobles masculí i femení. El fet de jugar-se totes les finals a la tarda va aplegar molt de públic al voltant de les pistes per veure aquests partits de gran nivell.
Als dobles masculí PRO Pol Filella i Santi Puente van vèncer a Pep Costa i Gabi Gutierrez. En el dobles femení PRO, les joves Ariadna Costa i Anna Costa van guanyar a Núria Rovira i Àngela Caro.
En dobles masculí Amateur els campions van ser els joves Víctor Duran i Marc Filella que van superar a Josep Ausió i Joel Jou en un ajustat desempat; mentre que la parella del Beach Tennis Badalona Tea Korkotashvili i Vanesa Ortiz van guanyar la final del dobles femení Amateur a la parella Sandra Clavel i Marina Espindola en una final amb molta presència de jugadores habituals en el circuit.
Als mixtos Pro Jordi Vega i Ariadna Costa es van imposar en un ajustat partit a Víctor Duran i Anna Costa. En Mixtes Amateur Elena Pau i Jordi Rodríguez es van imposar a Mireia Recasens i Jordi Álvarez.
Finalment a la prova Sots-13 que va comptar amb 9 parelles Nathan Walters i Adrià Vall-llosera van guanyar la prova imposant-se a Gerard Jaumut i Lluc Vives.