Un esdeveniment extraordinari del Beach Tennis a punt de donar inici a la meravellosa illa de Sardenya que per sisena temporada acollirà a jugadores i jugadors d’arreu del continent a partir del dijous 12 de Setembre.
El capità de l’equip ABT Catalunya Marcil Prieto comenta: “després de l’èxit esportiu i de participants en el Mundial IFBT de Castelldefels, Barcelona tenim moltes ganes de retrobar-nos amb tots aquests jugadors que cada cop augmenten el nivell sense perdre el bon ambient que com sempre caracteritzen els esdeveniments IFBT. A banda de l’equip ABT CATALUNYA, viatjarem uns 30 esportistes catalans il·lusionats d’afrontar aquesta competició”.
Desitgem bon viatge i molta sort a l’equip català actual campió mundial i sots campió europeu del 2018 que té l’oportunitat de fer el doblet guanyant l’europeu d’enguany!
Més informació @ifbt.global No t’ho perdis!