El Campionat d’Europa IFBT 2019 s’ha acabat! Segons els nostres jugadors, van ser quatre dies de competició molt intensos que van requerir una gran resistència física i emocional, tot i això, els atletes van marxar de l’illa de Sardenya cansats, però feliços!
El torneig es va desenvolupar a les instal·lacions acollidores del Càmping 4 Mori a Muravera, dies assolellats, el mar blau, i el millor de tot, les bones companyies. Què més es necessita per gaudir del teu esport preferit!
En el torneig per Nacions A, Itàlia va guanyar la final davant Luxemburg, equip revelació d’enguany que havia eliminat l’equip català en quarts de finals. Aquest any el combinat català no ha pogut revalidar el títol de sotscampions per Nacions A aconseguit la temporada passada.
Els èxits de jugadors catalans van arribar a les proves obertes demostrant que el Beach Tennis català està en l’alça on els representants de l’ABT Catalunya van guanyar un total de 12 medalles en categoria Pro, a més de l’argent aconseguit en Categoria B de Nacions pels nostres júniors; Joan Egea vicepresident de la IFBT va declarar que “Amb aquests joves, es pot mirar cap al futur amb confiança”.
L’enhorabona als nostres guanyadors i medallistes:
Dobles Masculí Pro: 2n POL FILELLA / GERARD TORRES
3r SANTI PUENTE / MARCO GODIO (ITA)
Dobles Masculí Advanced: 3r JORDI VEGA / VICTOR DURAN, XAVIER GARCIA / IGNAZIO LAI (ITA)
Dobles Femení Advanced: 3a ANGELINA CUSUMANO / GAIA IMBIMBO (ITA), CARLOTA DURAN / INGRID VILA
Dobles Mixtos Pro: 3r Gerard TORRES / IVET ESCAMILLA
Avançat de dobles mixtos: 3r MARCIAL PRIETO / TEA KORKOTASHVILI
Menors de 15 anys: 1r JORDI VEGA / VICTOR DURAN, 3r GERARD VILA / LEONARDO VACCA (ITA)
Menors de 12 anys: 2n GERARD VILA / LEONARDO VACCA (ITA)
Més informació sobre els resultats del Campionat d’Europa al web www.ifbt.eu
La propera gran etapa per als jugadors de Beach Tennis serà el World Cup Tour que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre a la platja de Bogatell, a Barcelona i que serà un dels últims tornejos importants d’aquesta temporada. Ja podeu fer les inscripcions a través del nostre web. Tota la informació a través del web i xarxes socials.