La temporada 2019 encara no s’ha acabat! Només la setmana passada vam felicitar els atletes per la seva participació en el Campionat Europeu de Sardenya i ara toca fer un pas més amb l’arribada del WCT a Catalunya. El passat diumenge se celebrava amb un gran èxit a Clearwater Beach, Florida la penúltima prova de la Copa Mundial de l’any. D’aquesta manera Florida passa el testimoni al WCT de Barcelona. Catalunya acollirà a les seves pistes als jugadors que competiran per pujar al podi d’aquesta darrera etapa del 2019 de la Copa Mundial IFBT, que se celebrarà dels dies 18 al 20 d’octubre a la platja de Bogatell de Barcelona. I definitivament val la pena!
A banda de la possibilitat de sumar punts al rànquing, hi ha 3.000 Euros en premis que es repartiran entre totes les categories del torneig, i per primera vegada a les proves amateurs. Al torneig es disputaran les categories de Dobles Masculí, Femení en Pro, Amateur i categories Màster, i Dobles Mixtes en Pro i Amateur.
Podeu veure el programa del Campionat a https://www.abt.cat/barcelona-world-cup-tour/
Val la pena assenyalar que l’octubre és un bon mes on encara es pot gaudir del beach tennis, ja que tot i que pot haver dies ennuvolats és poc probable que plogui i que les jornades siguin caloroses i solejades.
Ha estat una llarga i intensa temporada de competició, i estem segurs que els esportistes ho donaran tot per completar l’any amb gran dignitat!
Més fotos i informació a @ ifbt.global