Badalona va ser la seu el passat dissabte 16 de novembre d’un dels darrers tornejos de beach tennis d’enguany. El torneig ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre el Beach Tennis Badalona i l’ABTCat, i cal destacar la gran participació d’esportistes en un mes on mai abans s’havia fet cap torneig a la platja. El torneig ha estat inscrit amb la categoria Open-2 al calendari nacional ABTCat i internacional IFBT.
És imprescindible fer un reconeixement als esportistes que han participat en el torneig que malgrat l’aparició del fred dels darrers dies, van participar amb alegria en el desenvolupament del torneig. Com sempre, el torneig va ser dinàmic, els partits van ser emotius i intensos, i els guanyadors són:

Dobles Femení:
Nuria Rivas / Monica Gonzalez
2a Vanessa Pala / Carina Haas

Dobles Masculí Advanced:
1r Oliver Garcia / Isaac Giménez
2n Agustín Ramos / Isaac Guisado

Dobles Masculí Pro:
1r Pere Martí / Sergi Ventura
2n Toni Llobet / Marc Girós
Per a més informació, consulteu el nostre lloc web www.abt.cat