El passat divendres, el 17 de Gener al recinte de Fabra i Coats de Barcelona s’ha celebrat 19à edició de la Festa de l’Esport de Sant Andreu, presidida per la la regidora de Districte Lucia Martín.
La nostra Entitat té la seva seu social a Sant Andreu i ha rebut l’homenatge del Districte en aquesta festa anual.
Durant l’esdeveniment s’han reconegut els mèrits esportius de nens, joves i adults del Districte que han participat durant el 2019 en diferents categories esportives, i que han destacat pels seus resultats en competicions nacionals, estatals i mundials.
Els jugadors de Beach Tennis liderats pel seu capità Marcial Prieto han pujat al podi per rebre el premi per part de la regidora Lucia Martín i del conseller Felipe Martínez. Els recordem que l’any passat l’equip català es va destacar pel seu elevat nivell de preparació i els alts resultats en l’àmbit mundial, guanyant el Campionat del Món en el torneig per equips i aconseguint nombroses medalles en el Campionat d’Europa en les categories individuals.
Felicitem els jugadors i els desitgem noves victòries en la temporada 2020!