Tenint en compte la situació provocada per la pandèmia de coronavirus COVID-19, el Comitè Executiu de la IFBT informa que tots els tornejos inscrits al calendari mundial durant les setmanes vinents estaran subjectes a les instruccions que donin les autoritats nacionals de salut i esport de cada país. Seran els Membres Afiliats els que compleixin aquestes instruccions.
Per a la protecció i seguretat dels nostres esportistes i per seguir les quarantenes imposades per erradicar el coronavirus COVID-19 fins a la data, s’ha cancel·lat els següents tornejos:
20-22 de març: Campionat de Beach Tennis Paulista – Sao Vicente, BRASIL
21-22 de març: IFBT Winter Tour Letònia – Riga, LATVIA
21-22 de març: St. Patty‘s Beach Tennis TourneyDelray Beach, Fl, Estats Units

Segons ha informat la Confederaçao Brasileira de Beach Tennis, tots els tornejos de Beach Tennis estaran suspesos fins al 22 d’abril.
IFBT Baltics ens informa que s’ha establert una quarantena fins al 14 d’abril.
Beach Tennis Delray Beach ens informa que els tornejos a Delray Beach es posposen i la situació es reavaluarà en dues setmanes.
Des de la IFBT comunicarem als nostres afiliats de les cancel·lacions que s’estan produint, així com les noves dates dels tornejos cancel·lats.
És important que tots prenguem les mesures pertinents per evitar el contagi i seguim les recomanacions donades per les autoritats sanitàries.