Amb molta tristesa hem rebut la notícia de la mort d’una forma sobtada del nostre company y amic Laurent Vito Cusumano; ell ha estat una gran persona que ha participat d’una manera molt activa en els torneigs de la nostra Associació, i també de la Internacional de Beach Tennis.
L’esport no és tan sols competició sinó que és també una forma sana de relació i d’amistat, que ell ha anat conreant en els darrers anys i que fa que la seva pèrdua sigui molt sentida per la família del beach tennis català i mundial.
Des d’aquestes línies volem donar el nostre sentit condol a la seva esposa Natalie, als seus fills i família en aquest moment tan dur que estan passant.
Des de la Directiva i equip tècnic de l’Associació Beach Tennis Catalunya hem decidit que la pròxima etapa que celebrarem a Castelldefels el 19 de juliol sigui un torneig en la seva memòria, i que pugui seguir realitzant-se els anys vinents com a record.