Des del 2014 el Campionat Europeu de la IFBT Internacional de Beach Tennis, s’ha celebrat sense interrupcions a la població de Muravera a l’illa de Sardenya.
Esportistes catalans han participat cada any arribant als 28 esportistes de l’any passat, que van aconseguir 12 medalles en la categoria Pro.
Enguany ha estat difícil pel Comitè Executiu de la IFBT prendre la decisió de mantenir o cancel·lar l’esdeveniment però finalment es va optar per fer-lo, ja que algunes delegacions ja tenien preparat el viatge. A l’agost el govern italià va obligar que els ciutadans que procedien de Grècia, Malta i Espanya presentessin unes proves PCR negatives fetes 72 hores abans de viatjar. Davant d’aquestes circumstàncies i la manca de vols directes l’ABTCat va desestimar enviar els esportistes catalans que ens representessin a l’Europeu.