IFBT té el plaer d’informar-vos sobre la col·laboració amb la CSIT (la Confederació Internacional de Treballadors i Esport Amateur), organització fundada el 1913 i reconeguda pel COI (Comitè Olímpic Internacional). Els Jocs Esportius Mundials són l’esdeveniment principal organitzat pel CSIT. Es tracta d’un esdeveniment multiesport bianual amb diversos milers de participants de toto el món, i el Beach Tennis forma part dels esports aprovats.

Els setens jocs Esportius Mundials del CSIT se celebraran el juny del 2021 a la regió d’Emília-Romanya, a Itàlia. El Beach Tennis estarà present sota la col·laboració de l’IFBT, i per aquest motiu, convidem a tots els membres de l’IFBT a participar en aquest esdeveniment multiesport. IFBT va ser present en els darrers Jocs celebrats a Tortosa – Catalunya i esperem un gran èxit en l’edició del 2021.

Podeu trobar tota la informació al lloc web oficial de CSIT a https://www.csit.tv o als CSIT World Sports Games a https://2021.csit-world-sports-games.com/ i també podeu contactar amb IFBT.